News

EU LCS Play-offs

Sun 9th Aug 2015 - 2:02pm : Gaming

EU LCS Play-offs

Giants had geen antwoord op de lane-swaps die tot 2x aan toe werden toegepast door H2K. De eerste Game was een vernedering voor Giants, 0 deaths voor H2K, deze game was dan ook al snel bekeken. Het enige wat verraste was wat KaSing(H2K, support) vertoonde met Thresh, de nieuwe speler voor H2K raakte de juiste skillshots op het juiste moment en verpletterde daarme Giants. Giants Mid-laner speelde wat ongemakklijk, afwijkend van zijn normale play-style wat gebaseerd was op poke maakte plaats voor iets anders, Victor en wat het nog erger maakte was dat hij geoutfarmed werd door Ryu(H2K, mid) die gemiddeld de laagste cs score had van EU LCS!

En het was daarmee nog niet klaar want in de 2e was het een vergelijkbaar scenario als in game 1, H2K komt naar voren met een lane-swap en Giants heeft hier geen antwoord op, H2K snowballed zo snel dat het hier ookal weer snel duidelijk is dat Giants het niet gaat winnen.

Maar dan is er een beetje hoop in game 3, hier speelt H2K niet met een lane-swap en weet Giants met hun Trundle top nog best wat plays te maken, maar door te weinig aandacht voor Werlyb(Giants, Top) word hij goed gecontroleerd door H2K en kan hij niet echt z'n team in zijn eentje carrien. In game 3 heeft H2K ook iets gedaan wat we normaal niet zien, een wissel, de jungler van H2K is gewisseld voor game 3 zodat ze jong talent wat tijd op het podium konden geven en hem laten wennen aan de druk van LAN-Tournaments.

 

Dus na 3 overtuigende overwinningen gaat H2K door naar de volgende ronde waar ze het moeten opnemen tegen Origen.

 

(highlights) (game 3)

 

Full game (game 3)

Neon_Bonsai

Neon_Bonsai

Neon_Bonsai

Your Comments

Please register or login to post comments